Riskijätteen kästittely

Avainsanahaku

envomed 80 puhdistuslaite valkoisella taustalla

Enwomed®

ENWOMED 80

Envomed 80 on suunniteltu toimimaan paikan päällä, sairaalan tai klinikan tiloissa.

Siihen sisältyy tehokas 4-akselinen silppuri ja kemiallinen desinfiointijärjestelmä.

Vain 18 minuutissa Envomed 80 käsittelee jopa 80 litraa tarttuvaa ja terävää lääketieteellistä jätettä. Tuloksena on nestemäinen vaihe, joka voidaan johtaa viemärijärjestelmään, ja kiinteä vaihe, joka on tilavuudeltaan jopa 80% vähemmän ja voidaan hävittää normaalin kunnallisen jätteen mukana.

Tutustu ratkaisuun
envomed 80 puhdistuslaite lähikuva

Teknologia

Biocetic

Vuosien tutkimuksen, intensiivisen opiskelun ja kehityksen jälkeen Envomed® on luonut ratkaisevan lääketieteellisen jätteen käsitttelyratkaisun. Se poistaa vastustuskykyiset bakteerien itiöt ja saavuttaa 6-logaritmin vähennyksen (STAATT-taso IV). Laite silppuaa jätteen ensin ennen sen lähettämistä läpi sterilointikemiallisen prosessin, samalla kun se pysyy jatkuvasti liikkeessä. Jäännösneste on myrkytöntä ja voidaan turvallisesti johtaa tavallisen viemärijärjestelmän kautta.

Sininen Envomed Biotec säiliö

toimintaperiaate

Miten se toimii?

Biocetic on voimakas hapetin, joka perustuu peretyikkahapon (PAA) ja vetyperoksidin (HP) synergiseen toimintaan. Seos kykenee hyökkäämään kaikkiin solukomponentteihin, erityisesti proteiineihin ja entsyymeihin. Se on erittäin tehokas vaikeimpia bakteerien itiöitä vastaan, ja sitä tunnetaan siksi korkeasta itiötappavasta aktiivisuudestaan.

Bioceticin komponentit ovat biologisesti hajoavia, ja siksi prosessin lopussa liuos voidaan altistaa ympäristölle aiheuttamatta haittaa.

envomed 80 laitteen käyttöliittymä

Käyttöliittymä

Innovatiivinen ja intuitiivinen graafinen käyttöliittymä (GUI) on suunniteltu käyttäjäystävällisyyden näkökulmasta. Se käyttää animaatioita, varoituksia ja hälytyksiä varmistaakseen korkeimman turvallisuustason samalla mahdollistaen mahdollisimman vähäisen vuorovaikutuksen lääketieteellisen jätteen kanssa, kunnes se on täysin sterilisoitu.

Teknikkojen tila - Integroitu teknikkojen tila mahdollistaa teknikoiden huoltaa Envomed 80:aa, havaita ja käsitellä teknisiä ongelmia nopeasti ja helposti.

laboratorio työtekijä käyttää ruiskua

Rutiinivalidointi

Alueellisista määräyksistä riippuen rutiinivalidointitestit ovat pakollisia. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että sterilointiprosessi tuottaa jatkuvasti päteviä tuloksia. Envomed voi tarjota sarjoja rutiinimaiseen itsevalidointiin, mikä poistaa tarpeen ulkoisille laboratoriopalveluille. Tämä mahdollistaa testauksen noudattaen tiukkoja STAATT:n suosituksia.

Lue lisää validoinnista

Envomed® 80 – tieteellisesti suunniteltu paikan päällä tapahtuva ratkaisu lääketieteellisen jätteen käsittelyyn.

Sanypick biogrip 60 litrainen säiliö

Sanypick®

Riskijäteastia 60l

  • Tilavuus: 60 litraa
  • Kaksoiskansi (kannessa keskellä erikseen avautuva täyttöaukko)
  • Mitat 40x37x57 cm
  • Maksimi täyttöpäino 30 kg
Tutustu tuotteeseen
Sanypick biogrip 30 litrainen säiliö

Sanypick®

Riskijäteastia 30l

  • Tilavuus: 30 litraa
  • Kaksoiskansi (kannessa keskellä erikseen avautuva täyttöaukko)
  • Mitat 40,5x38x33 cm
  • Maksimi täyttöpäino 15 kg
Tutustu tuotteeseen

Onko kysyttävää tai haluatko ilmaisen tarjouksen? – Ota yhteyttä!