Avainsanahaku

Hematologia

Sight Olo kaavat

Todistetusti laboratoriotason tulokset ilman laboratoriota

Sight OLO tarjoaa 5-osaisen CBC-tuloksen 19 parametrillä ja kehittyneillä merkintäominaisuuksilla paikan päällä tapahtuvaa testausta varten. Se on ensimmäinen kokoverenkuva-analysaattori, joka on saanut FDA 510(k) -hyväksynnän suoraan sormenpäästä tai laskimosta otetulle verelle.

Tutki dataa

Sopii mihin tahansa kliiniseen ympäristöön

Sight OLO on validoitu käytettäväksi 3 kuukauden ikäisistä potilaista ylöspäin monenlaisissa CLIA-sertifioiduissa kohtalaisen monimutkaisissa kliinisissä ympäristöissä, kuten sairaaloissa, päivystysosastoilla, onkologiaklinikoilla, lastenlääkäriasemilla ja päivystyspaikoissa.

Lue todisteet

Vaaditaan vähän verimäärää. Tulokset minuuteissa

Jokainen testi vaatii vain 2 veripisaraa sormenpäästä tai laskimosta. Näytteen valmistelu voidaan suorittaa alle minuutissa, ja tulokset ovat valmiita minuuteissa kosketusnäyttörajapinnassa, tulosteena, sähköpostitse tai LIS/middlewaren kautta.

Helppo asentaa ja käyttää

Sight OLO on tehdaskalibroitu helpottamaan nopeaa asennusta sisäisten vikasietojärjestelmien kanssa, eikä se vaadi jatkuvaa ylläpitoa. Sen käyttöönotto on vaivatonta vähäisen koulutuksen ja vaiheittaisen näytön ohjeistuksen ansiosta, mikä mahdollistaa sen käytön kaikentasoisten operaattoreiden toimesta. Lisäksi OLOssa on operaattorinhallinnan ominaisuus, joka tarjoaa täyden hallinnan laitteeseen, mukaan lukien operaattoritoimintojen jäljitettävyyden.

Lue suosituksista

Ei sotkua, ei stressiä!

Sight OLO hyödyntää yhden käyttökerran kasettia testiä kohden, mikä eliminoi tarpeen hankkia, säilyttää ja hävittää reagensseja sekä nestemäistä jätettä. Laitetta voidaan käyttää lämpötilavälillä 18–30 °C, ja testisarjaa voi säilyttää lämpötilavälillä 18–26 °C.

Hyytymistutkimukset

Coag Sense INR/PT mittari

Coag-Sense INR/PT -mittari

Coag-Sense INRange® on laite, jota käytetään veren protrombiiniajan mittaamiseen. Verinäyte otetaan sormenpäästä. 

INR-hyytymisaikatesti on yleinen menetelmä veren hyytymisajan arvioimiseksi, erityisesti henkilöillä, jotka käyttävät varfariinia tai vastaavia lääkkeitä. 

Tätä mittaria varten tarvitaan Coag-Sense-testiliuskoja.

Tutustu tuotteeseen

Onko kysyttävää tai haluatko ilmaisen tarjouksen? – Ota yhteyttä!